Kek: Naivni smo, Kramariću ništa ne zamjeram

Foto: Hina
Video: NK Rijeka

RIJEKA u Rotterdamu ipak nije uspjela ponoviti sjajnu igru s Kantride, kad je slavila protiv Feyenoorda s 3:1. Večeras je jako loših 45 minuta bilo dovoljno da igrači Feyenoorda zabija dva brza gola što im je bilo dovoljno za slavlje. 
 
>Kasno buđenje koštalo Rijeku poraza u Rotterdamu
 
Trener Riječana, Matjaž Kek, slaže se da je Rijekina igra u prvom dijelu bila nedopustiva te da se tako ne može igrati u Europi, no s nastavkom utakmice je zadovoljan:
 
"Nismo dobro ušli u utakmicu, bilo je tu previše straha, previše respekta. Čak bi rekao da su moji igrači pomalo i neodgovorno počeli utakmicu, a tako se ne može igrati protiv ovakvog protivnika. Već jučer na treningu sam primijetio da su previše impresionirani i stadionom i protivnikom. Previše jeftino i previše naivno smo primili prva dva gola". 
 
"U nastavku je bila sasvim druga priča, digli smo se, odigrali dobro, ali nažalost nismo zabili. Kramariću nemam što zamjeriti. On nas je nosio cijelu sezonu i njemu se mogao dogoditi jedan ovakav dan. Ništa, idemo dalje, trebamo se fokusirati na Lokomotivu, a onda nas čeka doma Standard, momčad koju možemo dobiti, no moramo neke stvari popraviti. Sevilla je dobila, što znači da imamo dobre šanse. No moramo popraviti skok i duel igru jer nas je koštalo večeras'', rekao je Kek.
 

Pročitajte više