Kek potjerao gotovo cijeli stručni stožer!

Foto: Hina 

MATJAŽ KEK bijesan je sinoć napustio Zagreb. Rijeka je u Kranjčevićevoj prokockala pobjedu i opet primala nevjerojatne pogotke. Od početka sezone trijumf je za Rijeku nepoznat pojam. U pet utakmica primili su 11 pogodaka. Kek je najavio da više neće štiti svoje igrače. Igru pojedinaca okarakterizirao je kao nedopustivu i najavio čistku, a ona je prvo poharala njegov stručni stožer.

Jutrošnji trening pod stijenama uz Keka su vodili tek kondicijski trener Ugo Maranza te jedan od pomoćnika Vjeko Miletić. Nije bilo trenera vratara Siniše Ćalete te asistenata Renata Pilipovića i Matjaža Florjančića. Očekuje se da će oni biti raspoređeni na druga mjesta u klubu, a Kek bi uskoro trebao objaviti novi sastav svog stožera, objavio je Novi list. Čekaju se i službene klupske informacije.

 

 

Predsjednik kluba Damir Mišković sinoć u Kranjčevićevoj, barem javno, nije bio zabrinut ni ljut poput Keka. Izjavio je da nema mjesta panici na početku sezone, posebice jer je igra Rijeke i dalje simpatična navijačima. 

Poraz u Kranjčevićevoj i probleme u obrani komentirao je i Ivan Močinić.

"Događa nam se ovo iz utakmice u utakmicu, još od otvaranja s Interom. Moramo stajati puno gušće i igrati uz više koncentracije. Nešto moramo mijenjati", smatra veznjak s Kantride. 

 

Pročitajte više