Kinasewich preko Twittera moli upravu Medveščaka: Odgovorite mi na mail, dužni ste mi 12 tisuća eura!

Foto: Screenshot: Twitter

RYAN KINASEWICH još je jedan u nizu ‘Twitter buntovnika‘, koji preko društvenih mreža se žali kako mu Medveščak duguje određeni iznos. On u ovom slučaju tvrdi da je riječ o 12.000 eura i da mu klub ne odgovora na elektronsku poštu. Popularni Kino je u Zagrebu proveo dvije sezone op (2010. do 2012.), a prošlu sezonu proveo je u Graz 99ersima, piše KHL.hr.

“Društvene mreže nisu mjesto gdje bi igrač ili bilo koji suradnik kluba trebao objavljivati i sprečavati svoje poteškoće i eventualna potraživanja. Igrač i njegov agent ili pak njegov odvjetnik, ako smatraju da igrač ima potraživanja prema kluba, mogu direktno kontaktirati klub. Klub neće reagirati niti se odazvati na ovakve prozivke jer ih ne smatramo profesionalnima te smatramo kako to nije način poslovne komunikacije na koji bi trebali reagirati ili bilo kako odgovoriti“, kazao je u izjavi za KHL.hr klupski glasnogovornik Ranko Vučinić.

Još ranije, o istih ‘problema’ klub su preko društvenih mreža kontaktirali i Wacey Rabbit, Pascal Morency, Andy Sertich, Adam Naglich…

Pročitajte više