Kladioničari naljutili i Čilića: "Razočaran sam navijanjem protiv Veića"

Foto: AFP

MARIN ČILIĆ prvi je nositelj Indoorsa i najveći favorit za naslov. U prvom kolu je kao jedan od prva četiri nositelja bio slobodan, a tvrdi kako se u Zagrebu najbolje osjeća.

"Ovo je poseban turnir, jer je doma. Ovdje najviše uživam, doma je doma", rekao je Čilić koji će sutra igrati u drugom kolu protiv Grega Žemlje, Slovenca koji je u prvom kolu preokretom izbacio Iliju Bozoljca.

"Žemlju jučer nisam gledao, odmarao sam se od Davis Cupa. Gledao sam ga prošle godine, a moj trener je gledao njegov jučerašnji meč. Možda je i bolje što igram protiv njega, a ne Bozoljca."

I Čilić je razočaran navijanjem protiv Antonija Veića kada su se navijači kladili na njegovog suparnika.

"Gledao sam Veju i dobro je odigrao. Šteta zbog ovih navijača što su navijali protiv Veića. Na mene to ne bi utjecalo, ali znam da na njega jest."

Na podlogu se brzo prilagodio

"Nemam problema s podlogom. I na Davis Cupu u Torinu je bilo kao na tvrdoj podlozi, pa smo se Dodig i ja brzo navikli na ovu podlogu u Zagrebu", rekao je najbolji hrvatski tenisač nakon poraza u paru s Marinom Draganjom.

"Imam samopouzdanja, ali moram popraviti još neke segmente igre. Ne želim biti između 10. i 15. mjesta i ovisiti o drugima, želim pobjeđivati one najbolje", poručio je Čilić.

Pročitajte više