Kladite se pametno uz Index i Dvoznak.com i spremno dočekajte EP u rukometu!

Foto: AFP

>>> Pretplatite se na sadržaj Dvoznaka i pročitajte cijelu najavu Europskog prvenstva u rukometu za žene u Srbiji.

Rukomet je poznat kao jedan od najprofitabilnijih sportova u svijetu klađenja. Naravno, uspjeh ne dolazi sam od sebe, nego su vam potrebne prave pravilno protumačene informacije o stanju ekipa te načinu na koje one igraju. Stručni suradnici Dvoznaka napravili su upravo to; pratili su pripreme svih sudionica Europskog prvenstva za žene koje se održava u Srbiji, te prikupili sve dostupne informacije. U najavi prvenstva pročitajte dolaze li reprezentacije u najjačim sastavima, koga muče ozljede, tko je napravio smjenu generacije, čiji trener inzistira na brzom centru, tko je zagovornik postavljenih napada na granici pasivne igre…

Kladionice će ovo natjecanje pratiti s bogatom razradom ponude, pa nemojte propustiti priliku da se i vi na kraju okitite 'zlatnom medaljom'.

U nastavku samo dio uvodnog teksta kojeg prate predstavljanja svake reprezentacije posebno.

Srbija će po dosta stvari ostati upisana u rukometnu povijest. Nakon što su početkom godine organizirali Europsko prvenstvo za muškarce, EHF im je dodijelio i žensko rukometno prvenstvo, a IHF je napravio još jedan veliki iskorak i po prvi put u povijesti godinu za godinom jednoj zemlji dodijelio i domaćinstvo svjetskoga prvenstva iduće godine.

Igrat će se u četiri grada; u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu, s tim da će naravno Srpkinje igrati u glavnome gradu, a prema najavama očekuje se i 15-ak tisuća ljudi na njihovim utakmicama. Prve favoritkinje, prema kladionicama, su braniteljica naslova Norveške, a vrlo dobro kotiraju Francuskinje i Ruskinje, dok se u rukometnim kuloarima jako često zna čuti i da Dankinje vrlo lako mogu iznenaditi. Sve reprezentacije su otvorene izjavile da se boje domaćinskoga suđenja, jer je svima još u sjećanju "guranje" Srbije na Europskom prvenstvu
za muškarce s početka godine.

Skupina C je prije početka označena kao 'skupina smrti'. U njoj su naoko četiri podjednake reprezentacije (Hrvatska, Mađarska, Njemačka i Španjolska), no neke od njih ovdje dolaze s velikim problemima i bitno oslabljene. Dvoznak vam otkriva o kojim reprezentacijama i kakvim problemima je riječ.

Prvenstvo je organizirano po principu četiri grupe po četiri reprezentacije. Prve tri reprezentacije iz svake skupine formiraju nove dvije skupine, uz napomenu da reprezentacije koje su prošle u drugi krug prenose onoliko bodova koliko su osvojile u međusobnim susretima protiv reprezentacija koje su također osigurale drugi krug. Po dvije reprezentacije iz svake nove skupine zaigrat će u polufinalu, a veliko finale igra se 16. prosinca u Beogradu. Lov na skidanje, do sada, neprikosnovenih Norvežanki je otvoren.

Pretplatite se na Dvoznak i počnite zarađivati klađenjem već danas.

Pročitajte više