KnockOut Snow Festival 2013.: Collegium vas vodi u Francusku!



PROŠLOGODIŠNJE premijerno izdanje KnockOut Snow Festivala pokazao se kao zaista pun pogodak. Preko 1.500 mladih zaljubljenika u snježne avanture u dva fenomenalna termina pohodilo je maleno mjestašce Puy St. Vincent i tako upotpunilo najveće kolektivno skijanje Hrvata u prošloj godini. Upravo je to formiralo temelje budućeg dugogodišnjeg i tradicionalnog festivala.

Ove godine kreativna radionica iz najbolje turističke agencije za mlade Collegiuma nastavlja s ciljem dodatnog usavršavanja prvog hrvatskog glazbenog-skijaškog festivala. Odabrano je novo skijalište koje će sa svojim dodatnom ponudom raznih sadržaja i dodatnim smještajnim kapacitetima zasigurno biti zapažena novost za ovu godinu. Radi se o mjestu Orcieres, u južnim francuskim Alpama. Dodatna adrenalinska, rekreativna i gastronomska ponuda zasigurno će Vam biti još jedan razlog da pohodite ovaj fenomenalan događaj.

Festival je koncipiran kao sigurno događanje koja će sudionicima pružiti dvostruko zadovoljstvo kroz razne dnevne i noćne događaje na stazi i van nje. U ponudi je jedan MEGA termin koji će se održati od 5. do  12 siječnja. Dosadašnje prijave, ali i općenita fama upućuje na to da bi se moglo naći 2 500 do 3 000 mladih u Francuskoj što će ponovno srušiti rekord u pogledu najvećeg grupnog skijanja Hrvatske, kao i jednog od najvećih grupnih putovanja uopće.

Sudionici vol.2 KnockOut Snow Festivala uživati će u live koncertima za sada potvrđenih izvođača: TBF-a, Dubioze Kolektiv, Let3-a, Dječaka, Connecta, R'n'B confusion programa, DJ Luce Montecchija te Collegium DJ teama. Line-up je smišljen na način da se zadovolje svi apetiti ljubitelja distorzije i elektronike.

Također, treba napomenuti kako će se redoviti Apres ski tulumi održavati na posebnom platou na samoj stazi gdje će svaki dan biti razne animacijske igre, kao i drugi kreativan program. Ono što će činiti ovaj festival posebnim je osim što će se održavati redoviti noćni koncerti, sudionike očekuje i jedan dnevni koncert na stazi. Ime izvođača i tip koncerta bit će objavljen naknadno. Noćno poprište koncerata unaprijeđeno je iz prošlogodišnjeg šatora do Arene klizališta koji ima kapacitet za nekoliko tisuća posjetitelja. Organizatori najavljuju i fenomenalnu audio-video produkciju unutar same Party Arene, te pristupačne cijene pića kao i prošle godine.

Dodatna prednost samog festivala je to što sudionici imaju priliku skijati i na više skijališta unutar tjedan dana na način da će organizatori ponuditi polaske na dnevna skijališta drugih skijališta u blizini poput Risoul-Vars i Serre Chevalier.

Pročitajte više