Kolnova Divlja horda: Pijani Peszko zbog napada na policajce izbačen iz Poljske za Euro!

NEMA kraja pijanim ispadima Kolnovih "profesionalaca". Bundesligaški klub cijele sezone ima problema s disciplinom svojih nogometaša, a za najnoviji se biser pobrinuo Slawomir Peszko.

Nakon subotnje utakmice protiv Werdera (1:1) veznjak Kolna i poljske reprezentacije je u društvu suigrača iz nacionalne momčadi - braniča Anderlechta Marcina Wasilewskog, otišao u noćni provod u Düsseldorf.

Naravno, popili su više nego što je trebalo i uzeli taksi. Međutim, ubrzo nakon što je počela vožnja, krenuli su raditi nered u vozilu, a nemoćni taksist se sjetio odlične ideje - agresivne je nogometaše, umjesto na traženu adresu, odveo ravno u policijsku postaju!

Peszko se, međutim, ni tamo nije smirio, nastavio je raditi izgrede, pa ja zadržan u pritvoru na otrežnjavanju. A nakon što je proveo noć na policiji, drugo je jutro izletio iz momčadi. Iako se ispričao za svoje ponašanje, trener Stale Solbakken nije imao milosti prema njemu, a moguće je da je Peszko završio svoju karijeru u Kölnu.

Za početak će platiti 25 tisuća eura kazne, a hoće li mu ugovor biti raskinut, klub će odlučiti u idućim danima.

U veljači je, podsjećamo, slovenski branič Mišo Brečko pijan vozio po željezničkim tračnicama, a nekoliko dana kasnije je Kevin Pezzoni dobio šakom u glavu za vrijeme karnevalske proslave u još uvijek nedovoljno razjašnjenim okolnostima.

Poljski izbornik: Zar vas nije sram, kao da nije dosta toga da nas Nijemci smatraju pijancima i tučarošima !?

Franciszek Smuda, poljski izbornik, poznat po nultoj toleranciji za nedisciplinu i pijane ispade nogometaških zvijezda, ekspresno je reagirao na ovaj ispad i oba nogometaša prekrižio s popisa za Euro.

"Neću to tolerirati i obojicu izbacujem iz reprezentacije za Euro. Nema šanse da se nađu na popisu. Kako ih nije stid? Poljaci zahvaljujući njima opet dobijaju negativni publicitet u Njemačkoj, o nama se opet govori kao i pijancima i tučarošima."

Pročitajte više