Kovača i igrače u hotelu dočekali bučni meksički navijači: "Hrvati, noćas nema spavanja"

Foto: Facebook/HNS; Screenshot/Globo

HRVATSKA reprezentacija sletjela je u Recife gdje čeka utakmicu s Meksikom u ponedjeljak od 22 sata. Ključan je to dvoboj za Hrvatsku koja mora pobijediti ako želi proći u osminu finala Svjetskog prvenstva. Meksikancima je dovoljan i remi.

Hrvatska je stigla i ranije od predviđenog te se odmah autobusom uputila u hotel. Navijači nisu stigli s reprezentacijom.



No, u hotelu i oko njega bilo je meksičkih navijača koji su se potrudili biti što bučniji kako bi omeli odmor hrvatskih igrača.

Onaj poznati indijanski urlik iz starih vesterna odjeknuo je hotelom nakon što su hrvatski igrači počeli stizati u sobe. Uslijedio je još jedan, pa desetak puta, a čuli su ga mnogi gosti kojima je još dopušten pristup hotelu.

Oko njega, i u ulici koja vodi do hotela, osiguranje je jako, a podignuta je i ograda kako ne bi bilo novih znatiželjnih pogleda ili paparazza. Samo gostima hotela dopušten je prilaz. U okolici ima navijača Meksika, a oni glasno poručuju:

"Hrvati noćas neće spavati, Hrvati neće spavati", prenose lokalni listovi.

Ulice se boje u zeleno, a prvi val meksičkih navijača već se rasuo gradom. Stiže ih još, a tamošnji novinari pišu o pravoj "invaziji".


 

Hrvatska će sutra poslijepodne (kasno navečer po hrvatskom vremenu) odraditi posljednji trening na Prenambuco Areni.

Kovač je danas otkrio kako je zadovoljan pripremama za Meksiko: "Znamo sve o protivniku i nadamo se da će igrači odigrati jednako kvalitetno kao i u prve dvije utakmice. Imam nekoliko kombinacija, ali sastav neću otkriti. Nećemo grlom u jagode, bit ćemo strpljivi. Meksiko neće mijenjati stil, a veći pritisak je na njima".

> Uzbekistanac Irmatov sudi Hrvatskoj i Meksiku

> Kovač održao trening uoči puta u Recife: "Ne moramo pobijediti Meksiko u prvih pet minuta"

> Rakitić: Doživio sam nešto što mnogi nogometaši nikada ne dožive

 

Pročitajte više