Kovačić: Stanković mi još uvijek nije čestitao na pobjedi

Foto: Goran Mehkek, Tom Dubravec/Cropix

MATEO KOVAČIĆ imao je debi iz snova. Bio je gospodar sredine terena u "utakmici svih utakmica" protiv Srbije na "svom" Maksimiru.

"Kako sam se osjećao u debiju? Prekrasno, obožavam igrati nogomet. I to još na Maksimiru", izjavio je Kovačić koji se ne obazire puno na izostanke u momčadi Walesa protiv kojeg Hrvatska igra u utorak.

"Samo smo mi bitni. Nije bitno što Ramseya nema, trebamo odigrati kao protiv Srbije i uzeti tri boda. Na treneru je da odluči hoću li igrati protiv Walesa."

S kim je najbolji u Interu?

"Puno mi je pomogao Stanković koji je tamo deset godina, kao i vratar Handanovič koji dobro poznaje naš jezik. Je li mi Stanković čestitao? Ne, nisam se čuo s njim nakon utakmice protiv Srbije, a na pobjedi mi je čestitao direktor Intera."

 

Srna: Wales nije ništa manje bitan od Srbije

Darijo Srna odigrao je još jednu veliku utakmicu za hrvatsku reprezentaciju. Upisao je asistenciju za pogodak Ivice Olića, a na desnoj strani je izludio Alena Stevanovića, koji je na maksimirski travnjak istrčao s jednim zadatkom - zaustaviti hrvatskog kapetana.

"Utakmica je bila više psihološka nego fizička. Dugo smo se pripremali za utakmicu i izgorjeli smo psihički, bili smo emotivno prazni nakon utakmice i nismo imali energije za neko pretjerano slavlje", rekao nam je Srna nakon treninga na Hitrec-Kacijanu.

Hrvatska u utorak gostuje u Walesu...

"Wales nam nije ništa manje bitan od Srbije. Tri boda su tri boda. Situacija je sada komfornija jer smo se Belgija i mi odvojili i pitanje je samo tko će biti prvi u skupini. Wales je neugodna reprezentacija, ima dobre igrače i Balea. Doduše nema Ramseya koji je jako bitan, ali Bellamy se vratio."

Pročitajte više