Kramarić opet zabio, Leicester ispao iz FA Cupa!

Foto: Getty Images/Guliver Image

ANDREJ KRAMARIĆ zabio je svoj drugi gol za Leicester! Nažalost po hrvatskog napadača, njegova momčad poražena je kod Aston Ville u osmini finala FA kupa sa 2:1.

Nakon dosadnog prvog dijela bez golova Aston Villa je povela golom Bacune u 68. minuti, a u 89. Sinclair je povisio i osigurao pobjedu momčadi iz Birminghama. Gosti se ipak nisu predali, a u sudačkoj nadoknadi stigli su do utješnog pogotka iz drugog udarca u okvir (od desetak šuteva na gol).

Andrej Kramarić sjajno je pogodio u 91. minuti za 2:1 sa 12 metara glavom pored golmana koji tako snažan i precizan udarac nije očekivao. Asistirao mu je Jeffery Schlupp.

Kramarić je prošlog vikenda kod Arsenala u porazu Leicestera 2:1 zabio svoj prvi gol nakon što je u siječnju prešao iz Rijeke na "Otok".

Arsenal lako u četvrtfinale, Bradford City iznenadio Sunderland

Nogometaši Arsenala, Bradford Cityja i Aston Ville izborili su plasman u četvrtfinale FA kupa, a posljednjeg putnika među osam najboljih doznat ćemo u ponedjeljak kada je na rasporedu susret između Preston North Enda i Manchester Uniteda.

Arsenal je bez većih problema pobijedio drugoligaša Middlesbrough 2:0, a 'Topnici' su utakmicu prelomili u svega dvije minute. Olivier Giroud je u 27. minuti doveo Arsenal u vodstvo, a francuski napadač je dvije minute kasnije svojim drugim golom potvrdio pobjedu.

Iznenađenje je priredio trećeligaš Bradford City pobijedivši Sunderland 2:0. John O'Shea (3-autogol) i Jon Stead (61) donijeli su pobjedu Bradfordu koji je u prošlom kolu priredio senzaciju izbacivši Chelsea 4:2. Za Bradford je to prvi plasman u četvrtfinale FA kupa nakon 1976. godine.


U subotu su plasman u četvrtfinale izborili Liverpool, WBA, Blackburn i Reading.

REZULTATI:

Arsenal - Middlesbrough (II) 2-0

Bradford City (III) - Sunderland 2-0

Aston Villa - Leicester City 2-1

 

 

Pročitajte više