Kramarić uoči Norveške: Što ih prije probijemo, bit će nam lakše

Foto: Hina
Video: Dario Dalmacija/Index

HRVATSKA je odradila još jedan trening, posljednji pred dolazak reprezentacije Norveške u Zagreb gdje će u subotu od 18 sati igrati kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016.

> Modrić trenirao, Kovačić otpada: Reprezentacija prodala oko 15 tisuća ulaznica za Maksimir

Nakon treninga igrači Nike Kovača nisu bili raspoloženi za novinare, pa su redom zaobišli kamere i ušli u autobus. Andrej Kramarić bio je najhrabriji.

"Sve je dobro, sve je super. Atmosfera je dobra, svi znamo što nas čeka. Od prve minute idemo na pobjedu, svima je jasno što se od nas očekuje", najavio je Kramarić.

"Mi ćemo igrati svoju igru, moramo pokazati što smo pokazali prošlu utakmicu, protiv Italije. Agresivno trebamo ući u utakmicu, oni će se braniti i tražiti šanse iz kontre. Što ih prije probijemo, bit će nam lakše", dodao je napadač engleskog Leicestera.

Hoćemo li ga i protiv Norveške gledati u napadu od prve minute uz Marija Mandžukića nije želio otkriti: "Trener će odlučiti o taktici".

"Drago mi je vratiti se u Hrvatsku, biti među prijateljima. Gušt mi je igrati u Engleskoj, potpuno je drugačija sredina. Treba se priviknuti na sve te ljude i mentalitet. Imam privilegiju što igram tamo. Imamo šanse izboriti ostanak u Premiershipu, držat ćemo se do kraja pa što bude", zaključio je rekavši kako o promjeni sredine još ne razmišlja.

Pročitajte više