Kramarićev trener davio suparničkog igrača, Leicester demantirao otkaz

Screenshot (Youtube)

ANDREJ KRAMARIĆ najvjerojatnije će dobiti novog trenera nakon što je Nigel Pearson napravio glupost tijekom subotnje utakmice Premierlige.
 
Pearson je tijekom susreta protiv Crystal Palacea, kojeg je njegova momčad izgubila s 0:1, uhvatio suparničkog igrača Jamesa McArthura i počeo ga daviti. 
 
"Nešto mi je rekao, ali neću vam otkriti što. Sposoban sam brinuti se za sebe", pojasnio je Pearson svoj potez kojim je šokirao Englesku. 
 

 
Zanimljivo, Pearson je McArthura pokušao dovesti prošlog ljeta, ali je 27-godišnji veznjak odabrao odlazak u Crystal Palace. 
 
"Poštujem McArthura, dobar je nogometaš", dodao je Pearson, koji je u Leicesteru još od 2011. godine.
 
Nije mu ovo prvi incident ove sezone, krajem prošle godine jednom razočaranom navijaču svoje momčadi je rekao da odjebe i poželio mu da umre. Zbog toga je zaradio deset tisuća funti kazne.
 

 
Engleski mediji: Pearson je bivši; Leicester bez komentara
 
Većina engleskih medija piše kako će Pearson gotovo sigurno dobiti otkaz, ali Leicester je službeno demantirao te glasine.
 
"Ti izvještaji su netočni i neutemeljni. Nigel (Pearson) i njegov stožer potpuno su koncentrirani na utakmicu kod Arsenala u utorak", stoji u priopćenju kluba.
 
Pearson je već 2010. godine napustio Leicester, ali se 18 mjeseci kasnije vratio. Ove sezone njegova momčad igra loše i posljednja je na ljestvici.
 
Kramarića je Pearson doveo iz Rijeke u siječanjskom prijelaznom roku za rekordnih devet milijuna eura. 
 

Pročitajte više