"Kriza Reala promijenila je Cristiana Ronalda"

Foto: AFP

KRIZA u koju je upao Real Madrid odrazila se na igre njegove najveće zvijezde Cristiana Ronalda. Na poraze se nadovezao navodni sukob Josea Mourinha s predvodnikom "kraljevske svlačionice" Ikerom Casillasom, a španjolski mediji tvrde da se atmosfera odrazila na Ronaldove predstave.

Portugalac je dobio čak pet žutih kartona u posljednjih pet utakmica (Ajax, Valladolid, Celta, Espanyol, Malaga), svađao se sa sucima, pokazivao svoju narav koja se pod Mourinhom na neko vrijeme sakrila.

Ronaldu sada prijeti suspenzija u najtežem trenutku Realove sezone kada ih samo pobjede do posljednjeg kola mogu vratiti u igru za naslov prvaka. U Madridu strahuju od takvog scenarija, jer im je u teškoj misiji Ronaldo najpotrebniji, a još više zabrinutosti budi Cristianovo mentalno stanje.

"Marca" piše kako je Ronalda promijenila Realova kriza i napeta situacija u klubu, a naslovnice u Engleskoj pune su negovih izjava o željenom povratku u Manchester United s kojim Real igra u osmini finala Lige prvaka. Španjolski mediji i navijači Reala tjeraju Mourinha, no predsjednik Perez nesklon je takvom potezu, barem za sada.

Mourinhov odlazak mogla bi biti kap koja prelijeva čašu u Ronaldovom slučaju. Teško bi se neki budući trener Reala znao nositi s Portugalcem kao "Special One" ili Sir Alex. Dok Ronalda čekaju na Old Traffordu, PSG je najavio mudriji potez. Ako je vjerovati napisima francuskih i španjolskih listova, Parižani su spremni oba Portugalca dovesti u paketu. Novac imaju, ali još čekaju pravu priliku. Novca, međutim, nema prezaduženi Manchester United, iako The Sun tvrdi kako upravo oni nude 145 milijuna eura za svog bivšeg igrača kojeg su Realu prepustili za 94 milijuna.

Pročitajte više