Krstičević: Ako pobijedimo Inter i Zelinu, moramo biti zadovoljni polusezonom

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

HAJDUK u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva dočekuje zaprešićki Inter. Pobjeda u borbi za drugo mjesto imperativ, međutim trener Krstičević opet ima velikih problema sa sastavljanjem prve momčadi. Radošević ima tri žuta, Maglica crveni, Oremuš je ozlijeđen, a Caktaš neoporavljen.


"Još tamo od Lokomotive počeli smo se osipati, to su uglavnom mehaničke povrede, nema povreda mišića i mi na to ne možemo utjecati. Izvanredno je što se Vuković vratio, Lima također radi terapije, želi igrati, to su igrači s velikim osjećajem odgovornosti i drago nam je što ih imamo", rekao je Krističević u najavi susreta.

"Inter je dobro posložena, traži veliki respekt i imat će ga od nas, ali kad počne utakmica to će biti druga stvar. U Zaprešiću smo prvo poluvrijeme imali dosta šansi, na kraju smo se spašavali od penala u zadnjim minutama, spašavali smo bod. Bilo bi lijepo završiti s pobjedom, to sam rekao igračima, došli smo u Rim i bilo bi lijepo vidjeti Papu", dodao je.

"Moram se vratiti na početak sezone. Tada smo imali ambiciju da ne budemo blizu borbe blizu opstanak. S tim se složila Uprava, NadZorni odbor i Torcida. Mislim da smo to uspješno ostvarila, a ako budemo 2. ili 3. te ako prođemo Zelinu, to će biti odlično", za kraj će.

Pročitajte više