L´Equipe: Simeone prodaje Mandžukića da bi doveo Cavanija

Foto: Screenshot You Tube

KAKO stvari stoje, barem ako je vjerovati španjolskim, ali i francuskim medijima, Mario Mandžukić sve više pada u nemilost Diega Simeonea, a karizmatični Argentinac sve ozbiljnije pogledava prema Parku prinčeva s kojeg bi rado doveo u Madrid urugvajskog napadača Edisona Cavanija.
 
Drama je počela nakon utakmice protiv Seville prošlog vikenda (0:0), nakon koje je Simeone prigovorio Mandžukiću da ne grize kao prije te da se u pojedinim trenucima počeo ponašati kao da je veći od momčadi, što je za El Chola smrtni grijeh.
 
Marca je pisala o otvorenom sukobu između na relaciji Mandžukić - Simeone,  a ugledni L'Equipe piše kako je Simeone već obavio prve razgovore s Cavanijem, međutim, glavna prepreka u realizaciji tog transfera trebala bi biti golema odšteta od 60 milijuna eura koju PSG traži za Urugvajca. Simeoneova želja je za sljedeću sezonu stvoriti napad Cavani – Griezmann – Torres, što bi značilo da za Mandžu više ne bi bilo mjesta na Vicente Calderonu.
 
''Simeone je već razgovarao s Cavanijem, a posrednik je bio također Urugvajac, kapetan Atletica Diego Godin. Cavani nije zadovoljan u Parizu, guši ga sjena Zlatana Ibrahimovića i ne bi imao ništa protiv selidbe u španjolsku prijestolnicu. Međutim, da bi skupio toliko novac, Simeone bi morao prodati Mandžukića, te Kokea ili Turana'', piše L'Equipe.
 

Pročitajte više