LA čeka osvetu debelog Baby Millera: Na vaganju opet provocirao Cro Copa!

Foto: Screenshot

U Los Angelesu je u kasnim večernjim satima po našem vremenu u petak navečer održano službeno vaganje boraca koji nastupaju na odličnom Gloryju 17, a nama su u prvom fokusu Mirko Filipović i Jarrell Miller koji će ovog vikenda odraditi revanš.

Američki kick boksač bio je prilično glasan posljednjih par tjedana otkad se potvrdilo da će dobiti još jednom priliku ući u ring s hrvatskom legendom, a njegova provociranja nisu izostala ni na samom vaganju.

"Nemoj se povlačiti, nemoj se bojati", rekao je Jarrell Mirku nakon što su oboje sišli s vage koja je pokazala ogromnu razliku u težini ova dva borca.

Miller je težak čak 123 kilograma, dok je vaga za Cro Copa pokazala uglavnom uobičajenih 105 kilograma.

Cro Cop: Govor je govor, a borba je borba

Mirko Filipović ne zamara se previše trash talkom u kojem očito potpuno uživa Jarrell Miller posljednjih 20-ak dana otkad je potvrđen meč. Poznato je da hrvatski borac nije previše pričljiv prije ulaska u ring, već se više voli koncentrirati i odraditi što bolji posao nakon što navuče rukavice na ruke.

"Ne zanima me što on priča, govor je govor, borba je borba. Ako njega to opušta, samo naprijed. Moja taktika je jednostavno da ga razbijem. Meni se ne sviđa takav način promocije meča. Može on pričati što god želi da bude što sretniji, ali neka zna da ću ja ovog puta puno više udarati nogama. Ili će on biti srušen ili ću ja biti sređen", rekao je Mirko u Los Angelesu.

Miller: Ovo nije igra, Cro Cop će pasti

Miller i dalje vjeruje da se može osvetiti za poraz koji je doživio u Zagrebu i za koji krivi bodovne suce.

"Ovo nije igra, nisam bez razloga došao iz New Yorka u Los Angeles. Ja ću odraditi posao najbolje što znam, a Cro Cop će nakon toga pasti", uvjeren je američki kick boksač.

Na Gloryju 17 održat će se i meč za titulu u teškoj kategoriji, ali između Verhoevena i Ghite nije ni približno tako velka razlika, već je ona svega tri kile.

Last Man Standing:

Rico Verhoeven (114.8 kg) vs. Daniel Ghita (111.4)
Marc de Bonte (76.9) vs. Joseph Valtellini (76.7)
Artem Levin (84.8) vs. Alex Pereira (84.6) 
Joe Schilling (84.5) vs. Simon Marcus (84.1) 
Bogdan Stoica (84.4) vs. Wayne Barrett (84.8) 
Melvin Manhoef (84.8) vs. Filip Verlinden (84.1)
Dustin Jacoby (84.7) vs. Mike Lemaire (84.6)

Spike TV:

Jarrell Miller (123.3) vs. Mirko Cro Cop (105.5)
Andy Ristie (69.7) vs. Ky Hollenbeck (69.5)
Shane Oblonsky (65.8) vs. Marcus Vinicius (64.1) 
Yodkhunpon Sitmonchai (65.2) vs. Gabriel Varga (64.6)

Pročitajte više