LeBron nastavio nabijati komplekse Durantu i društvu!

Screenshot (NBA)

KEVIN DURANT bio bi najbolji na svijetu da nema LeBrona Jamesa, najdominantnijeg košarkaša još od Michaela Jordana. Pokazala je to još jedna utakmica, repriza prošlogodišnjeg finala, u kojoj je James odveo Miami do šeste pobjedom zaredom protiv Oklahome sa 110:100.

Već nakon pet minuta utakmice Miami, aktualni prvak, pobjegao je na dvoznamenkastu prednost i do kraja susreta ju nije ispuštao. James je i sedmu utakmicu zaredom postigao više od 30 poena (39) uz 12 skokova i sedam asistencija. Chris Bosh dodao je 20 poena i 12 skokova za pobjedničku momčad.

Čudesnu obranu odigrao je James na Durantu u prvom poluvremenu. Najbolji igrač Oklahome je pogodio samo dva od deset šuteva. U drugom je bio nezaustavljiv, te je na kraju došao do 40 poena.

Los Angeles Clippersi su u gradskom derbiju pregazili Lakerse sa 125:101. Maestralnu utakmicu odigrao je Chris Paul s 24 poena i 13 asistencija. Sjajan u Clippersima bio je i Blake Griffin s 22 poena i 10 skokova. Najbolji u Lakersima bio je Kobe Bryant koji je zabio 20 poena i imao 11 asistencija.

Pročitajte više