"Ledeno ludilo" se nastavlja, u Arenu stiže KAC: "Nadamo se boljem ledu"

VEČERAS se nastavlja Arena Ice Fever. Hokejaši Medveščaka u zagrebačkoj Areni od 19:15 dočekuju KAC iz Klagenfurta u 21. kolu EBEL-a.

Nakon poraza od Olimpije (4:1) u srijedu kojim je prekinut niz od devet uzastopnih pobjeda, Medvjedi se nadaju da će već protiv momčadi iz Klagenfurta vratiti u pozitivnu seriju.

"KAC je dobra momčad, ali se vidi da svako može pobijediti svakoga u ovoj ligi. Mi se spremamo za svaku utakmicu isto, imamo svoj plan. Igramo našu igru kako znamo i mislim da će biti OK", poručio je Tom Zanoški, jedini strijelac Medvjeda u porazu od Olimpije. "Pobjede i porazi sastavni su dio igre, a najvažnije je da budemo 'pravi' u doigravanju", dodaje napadač Medveščaka.

U ogledu s Olimpijom igrači Medveščaka imali su primjedbe na kvalitetu leda u Areni te se nadaju da će za večerašnju utakmicu biti u boljem izdanju.

"Trebamo se snaći. Mi treniramo ovdje, a gosti koji dolaze nemaju taj trening i jednostavno im bolje leži. Drugačije je u Domu sportova, publika nam je šesti igrač", poručio je Dario Kostović koji je upozorio da je KAC iznimno neugodan suparnik.

Navijači Medveščaka još pamte prošlosezonsko doigravanje i veliku bitku s igračima KAC-a. ''To je sada zaboravljeno, ovo je nova sezona'', ustvrdio je branič Medvjeda Saša Martinović.

"Oni su jako dobra momčad, dobro ih trener dirigira i jako je teško igrati protiv njih", istaknuo je Martinović.

Proteklih se dana po medijima nagađalo da je kriza 'pokucala' i na vrata Medveščaka te da i njima kasne plaće nekoliko mjeseci. Martinović tvrdi da to neće utjecati na igre njega i suigrača.

"Nisam čitao što je bilo u novinama, ali to ne mora ništa značiti. Mi smo momčad i ono što se dogodi u svlačionici u njoj i ostaje", rekao je Martinović.

Pročitajte više