Livaja: Stramaccioni je dobio potpunu podršku Morattija da forsira mene, M`bayea i Romana

U RAZGOVORU za Index sredinom veljače , a po svemu sudeći njegovi snovi mogli bi se ostvariti.

Poraz od Juventusa bio je posljednji čavao u lijesu Claudija Ranierija, a na njegovo mjesto stigao je Andrea Stramaccioni, dojučerašnji trener Interove Primavere. Svega nekoliko dana kasnije Livaja i još dva juniora prebačeni su u prvu momčad. Livaja je jučer trenirao sa seniorskom ekipom, a od ponedjeljka to će postati pravilo. Naime, na spomenutom treningu osjetio je bol u aduktoru, zbog čega je do ponedjeljka dobio slobodno...

"Iako sam uistinu priželjkivao da me pozovu u prvu momčad nisam se tome nadao i bio sam vrlo iznenađen kada je taj poziv stigao. Bilo je to svega desetak sati nakon što smo osvojili juniorsku ligu prvaka", istaknuo je Livaja.

"Bilo je zaista lijepo opet trenirati s velikanima u Interovoj momčadi i zaista sam presretan što me trener odabrao. Sada nam samo ostaje vidjeti hoće li mi dati priliku i zaigrati, a po svemu sudeći bi trebao", dodao je mladi hrvatski reprezentativac.

"Interu bježi Europa, Moratti je najavio nova velika pojačanja"

"Sa Stramaccionijem nisam pričao otkada je preuzeo prvu momčad, osim što je došao u svlačionicu i sve nas pohvalio, rekavši da samo tako nastavimo. Nama koje je pozvao u prvu momčad, rekao je kako je dobio potpunu podršku od Morattija da najboljim igračima Primavere da priliku u Serie A", otkrio je Marko Livaja u razgovoru za Index.


Na kraju je prokomentirao slabašno osmo mjesto Intera u prvenstvu i odlazak Ranierija...

"Ovaj poraz od Juventusa nam je jako naškodio i svi su bili svjesni da su Ranieriju dani odbrojani. Situacija je jako ozbiljna, visi nam čak nastup u Europi sljedeće sezone. U klubu se priča kako Moratti na ljeto dovodi puno pojačanja da vrati klub tamo gdje spada", napomenuo je.

"Ranieri je odlično krenuo po dolasku na Meazzu, nanizao je osam pobjeda, a onda su kola krenula nizbrdo. No, nije on kriv za ovo stanje. On je preuzeo Inter nakon katastrofalnog starta sezone i ovo što je napravio, dobro je napravio. Žao mi je, bio je odličan strateg", za kraj će.

Pročitajte više