Lokomotiva - poslastica za kladioničare

Foto: Hina, Facebook

POČELA je nova sezona HNL-a, ali ništa novo se ne događa. Dinamo je opet na vrhu, Rijeka odmah iza, Hajduk se žali, suci griješe, a novoj sezoni su se najviše obradovali kladioničari, pogotovo oni koji igraju prijelaze na koje su koeficijenti najveći.

Njih časti Lokomotiva koja je u posljednjih godinu dana odigrala čak osam utakmica s prijelazima, odnosno osam puta je izgubila momčad koja je na Lokomotivinoj utakmici vodila na poluvremenu.

Najprije je Lokomotiva 22. srpnja prošle godine gubila u Osijeku na poluvremenu, a potom preokrenula i slavila s 2:1. Dva mjeseca kasnije je na svom travnjaku nakon 45 minuta gubila od Hrvatskog Dragovoljca, da bi ponovno do tri boda stigla s 2:1.

Početkom listopada Lokomotiva je u Koprivnici nakon prvog poluvremena vodila s 2:0, no drugih 45 minuta je odigrala loše i izgubila s 2:3. Ipak, dva tjedna kasnije je Lokomotiva slavila preokretom protiv Istre, naravno s 2:1. Istim rezultatom je pobijedila Slaven Belupo nakon što je gubila na poluvremenu.

 

Još su se prijelazi dogodili na Lokomotivinim utakmicama protiv Rijeke kada je na poluvremenu na Kantridi vodila 2:1, a izgubila 2:3, te protiv Istre kada je nadoknadila zaostatak od 0:1.

Posljednji prijelaz dogodio se prije četiri dana kada je Lokomotiva protiv "starijeg brata" Dinama vodila 3:1 na poluvremenu, a u posljednjih deset minuta primila tri gola i ostala bez bodova.

Koeficijent uoči utakmice protiv Dinama na prijelaz bio samo osam

Zanimljivo, uoči utakmice je većina kladionica zbog velikog broja uplata koeficijent na prijelaz iz 1 u 2 spustila na samo osam, a poslije utakmice su se mnogi na društvenim mrežama hvalili dobitnim listićima i pogođenom "dojavom".

Dva prijelaza u međusobnim dvobojima Dinama i Lokomotive, a nijedan poraz "starijeg brata"

Mnogi su novac zaradili i klađenjem uživo tako što je pri vodstvu Lokomotive 3:1 koeficijent na pobjedu Dinama iznosio i više od 100.

Bio je to drugi prijelaz u međusobnim utakmicama Dinama i Lokomotive. Na prvi poraz Dinama se, pak, nakon 14 utakmica još uvijek čeka...

 

Pročitajte više