Lovren: Ova momčad Liverpoola može sve što zamisli

Foto: Guliver Image/Getty Images

DEJAN LOVREN u nedjelju je prvi put u 2015. godini zaigrao za Liverpool od prve minute, a Redsi su upisali važnu pobjedu (2:0) na gostovanju kod Southamptona, izravnog konkurenta za europske pozicije.
 
Sjajan rezultat s teškog gostovanja
 
"Ovo je sjajan rezultat za nas, bila je to teška utakmica, ali znali smo da će tako biti", rekao je nakon susreta Lovren, koji je u igri proveo svih 90 minuta i dobi žuti karton, te je nastavio veličati ovakav ishod.
 
"Riječ je o velika tri boda za nas, sad smo korak bliže plasmanu među prva četiri. Napravili smo sjajan posao. Imamo mnogo talenta i možemo još napredovati, mnogo je mladih igrača u našim redovima", rekao je.
 
"Možemo ostvariti sve što zamislimo"
 
"Mislim da s ovakvim talentom i mladošću možemo ostvariti sve što želimo i zamislimo. Trebamo samo naporno raditi i dati sve od sebe na travnjaku", zaključio je Lovren, čiji Liverpool sljedeći ispit ima u četvrtak u Istanbulu. Protiv Bilićevog Bešiktaša klub s Anfielda brani jedan pogodak prednosti iz prvog susreta.
 
Lovren izgubio status kod Rodgersa, dosad skupio 26 nastupa
 
Lovren je, inače, na Anfield stigao prošlog ljeta baš iz Southamptona, ali transfer vrijedan 25 milijuna eura zasad nije opravdao. Krenuo je kao standardan član obrane, ali je sredinom sezone izgubio status, Rodgers je više povjerenja ukazao Mamadouu Sakhu, što je i logično s obzirom na neka neuvjerljiva izdanja hrvatskog reprezentativca.
 
Dosad je za Redse odigrao 26 susreta (18 u prvenstvu, četiri u Ligi prvaka, dva u Liga kupu, jedan u Europa ligi i jedan u FA kupu), a pritom je zabio jedan pogodak, Swanseaju u Liga kupu. U odigranim utakmicama prosječna minutaža mu je 71,8, a dosad je prikupio pet žutih kartona.
 

Pročitajte više