Lovren: Velika je čast kad te se usporedi s Carragherom, ali daleko sam ja od njega

Foto: Hina

DEJAN LOVREN oduševio je svoje nove poslodavce u Liverpoolu po dolasku na Anfield, trener Brendan Rodgers izuzetno je zadovoljan onim što je hrvatski reprezentativni branič prikazao u pripremama za sezonu.
 
Rodgers ga vidi kao nasljednika Jamieja Carraghera, bivšeg kapetana i legende kluba, a sam Carragher je istaknuo da Lovren ima sve preduvjete da postane novi kapetan kad se jednom od igračke karijere oprosti Steven Gerrard.
 
"Mlad sam igrač, imam samo 25 godina, a trener me već vidi kao vođu na terenu. Dat ću svoj maksimum da u tome i uspijem, volim komunicirati sa suigračima na terenu jer tako zadržavam koncentraciju", izjavio je Lovren o mogućnosti da postane šef svlačionice.
 
Dakako, usporedba s Carragherom silno ga je razveselila: "Daleko sam ja od njega. Trebam još skupiti iskustva, ali velika je čast čuti takvu usporedbu."
 
Premiership počinje danas, a Liverpool je jedan od kandidata za sam vrh, nakon sjajne prošle sezone. "Ne mogu reći da ćemo osvojiti, ali šanse su nam dobre. Chelsea, Arsenal, United i City su ostali kandidati, ali bit će gusto, kao i prošle sezone. Borit ćemo se do kraja", zaključak je Lovrena pred početak sezone.

Pročitajte više