Lovren mislima na Anfieldu, a ponude još nema

Foto: Instagram

DEJAN LOVREN odavno je mislima na Anfieldu, a mediji mu već pripremaju dobrodošlicu u Liverpoolu, no menadžer Southamptona Ronald Koeman tvrdi da nikakva ponuda još nije stigla.

Iako se već pomirio s odlaskom Lovrena, kojeg nije želio pustiti, Koeman kaže da hrvatski branič zasad ostaje u momčadi.

Koeman: Ne znam za ponudu Liverpoola, Lovren je i dalje naš

U ponedjeljak je Sky Sportsu rekao: "Koliko znam, službene ponude nije bilo. Situacija se nije promijenila. I dalje će igrati za Southampton. Znamo da postoji interes za naše igrače, to je normalno, ali mi radimo na momčadi za novu sezonu, i želimo to raditi s ovom ekipom. Što bude, bit će".

BBC tvrdi da je Lovrenov transfer pitanje dana, a bivši branič Dinama i Lyona rekao je kako je mislima već u Liverpoolu. "Redsi" navodno pokušavaju spustiti cijenu ispod 25 milijuna eura.

Komentirajući Lovrenove javne istupe u kojima najavljuje odlazak, Koeman je rekao:

"Nogometaš ne bi trebao govoriti takve stvari. To nije primjereno. Lovren je i dalje naš, ne želim ga izgubiti, no ako će otići, otići će za pravu cijenu".

"Sveci" će zaraditi gotovo 100 milijuna funti

Liverpool je "Svecima" ovog ljeta već uzeo Rickieja Lamberta i Adama Lallanu, a Luke Shaw prešao je u Manchester United. Lovrenov odlazak bio bi novi težak udarac za ambicije kluba, no svjestan je Koeman da mu je još gore s nezadovoljnim igračem u momčadi. A Lovren je već zaratio i s navijačima.

Koeman se okrenuo alternativi, i navodno bacio oko na nizozemskog braniča Vlaara koji je impresionirao na SP-u u Brazilu.

"Vlaar je definitivno opcija", potvrdio je. Cijena je Nizozemcu nakon SP-a drastično skočila, ali ode li Lovren, s odštetom za Lallanu i Shawa "Sveci" bi skupili gotovo 100 milijuna funti u ovom prijelaznom roku.

Pročitajte više