Lovren uoči sudara s Bilićem: "Loša vremena su iza nas"

Foto: Getty Images/Guliver Image

DEJAN LOVREN uvjeren je kako su teški dani iza njega i njegove momčadi koja u četvrtak gostuje kod Bešiktaša u uzvratu 1/16 finala Europa lige gdje brani 1:0 iz prve utakmice.

Lovren niti nakon šest mjeseci na Anfieldu nije opravdao očekivanja nakon što su ga "Redsi" od Southamptona kupili za čak 20 milijuna eura. Brendan Rodgers ustalio je formaciju s trojicom u zadnjoj liniji, a za Lovrena tamo posljednjih tjedana nije bilo mjesta. Pomalo se vraća u konkurenciju nakon što su ozljede skratile Liverpoolovu klupu.

"U posljednja dva i pol, tri mjeseca nam tako dobro ide. Uzeli smo puno bodova. Ponosno smo na to, ali nećemo stati, želimo nastaviti ovako, raditi naporno i samouvjereno ući u utakmice", rekao je Lovren za klupsku stranicu uoči sudara s Bešiktašem kojeg s klupe vodi Slaven Bilić.

"Prvih nekoliko mjeseci nije nam išlo, ali polako poprimamo obrise prave momčadi. Sve je sjelo na svoje mjesto, trener je sve riješio, loša vremena su iza nas", dodao je Lovren.

Dok je utrku za domaći naslov odavno izgubio, Liverpool će osminu finala Europa lige loviti na "svetom" mjestu za klub, na stadionu u Istanbulu gdje je 2005. osvojio europski naslov, na penale nakon povratka od 0:3 do 3:3 u jednom poluvremenu.  

Pročitajte više