Mamić: Mora i ovoga biti, Zagreb je zaslužio bod

Foto: Hina

DINAMO je u 33. kolu Prve HNL odigrao 1:1 na gostovanju kod Zagreba u Kranjčevićevoj, a trener Zoran Mamić smatra da je remi s gradskim rivalo realan.
 
>Vratnica i Livaković donijeli Zagrebu bod protiv Dinama
 
Mamič čestitao Zagrebu, ne želi o Hajduku
 
"Mislim da smo danas vidjeli solidnu prvenstvenu utakmicu koju smo jako dobro otvorili, poveli i onda nas je prekid zbog ozljede Livakovića izbacio iz ritma u koji se nismo vratili u prvom dijelu", rekao je Mamić nakon susreta.
 
Nastavio je s analizom remija: "U nastavku smo bili puno opasniji, imali tri-četiri stopostotne situacije za gol, nismo zabili i s obzirom na to rezultat je objektivan."
 
"Što reći? Čestitke Zagrebu. Mora i toga biti", jednostavan je zaključak nakon svega. Iduće subote na Maksimir stiže Hajduk, no Mamić nije želio odmah s ovog susreta prijeći na najavu derbija.
 
"Bilo bi deplasirano prema današnjoj utakmici i protivniku pričati sada o Hajduku i derbiju. Imamo cijeli tjedan za pripremu za Hajduk", poručio je.
 
Pjaca posebno pohvalio Livakovića
 
"Dobro smo ušli u utakmicu, poveli i onda nekako malo usporili; ne znam kako bi to opisao", izjava je Pjace, koji je istaknuo: "Naravno, dio zasluga ide i Zagrebu koji je jedna od rijetkih momčadi koja ne igra bunker i to im se opet isplatilo; makar su na kraju imali i malo sreće s našom stativom i puno prilika."
 
"Posebno smo u nastavku imali puno prilika, ali Livaković je opet odlično branio i sačuvao svojoj momčadi bod", pohvalio je Pjaca na kraju mladog vratara Pjesnika.

 

Pročitajte više