Mamić: U šoku sam zbog teške ozljede Pamića

Foto: Hina

DINAMO je na gostovanju u Koprivnici u sklopu prve utakmice polufinala Hrvatskog kupa slavio protiv Slavena s uvjerljivih 2:0.

> Dinamo jednom nogom u finalu Kupa!

> Osijek ispao na penale: Rijeka u polufinalu Kupa

"Igrači nisu znali da igraju polufinale Kupa"

Slaven se dobro držao do 55. minute kada je Zvonko Pamić doveo Dinamo u vodstvo, a isti je igrač deset minuta kasnije na nosilima napustio utakmicu.

"Moram priznati da sam u šoku zbog teške ozljede Zvonka Pamića. Zaista je nevjerojatno što nam se događa. Magnetska će pokazati detalje, ali ne izgleda dobro. Zarotirala mu se stajna noga i velika je vjerojatnost kako se radi o ozljedi kakvu imaju Taravel i Addy odnosno Husejinović: prednji križni ligament", rekao je Zoran Mamić nakon utakmice koju je Dinamo odradio u prvoj brzini.

"Prije utakmice sam pitao igrače je li uopće znaju kakvu utakmicu igraju jer nisam dobio dojam da igramo utakmicu za finale Kupa; niti u medijima niti nigdje. Polufinale Kupa, a kao da smo igrali prijateljsku utakmicu. Naravno, odgovornost nije samo na igračima nego i na meni, ali jednostavno nisu imali osjećaj važnosti utakmice", objasnio je Mamić.

Ježina: Nismo bili pravi prvih 45 minuta. Brozović: Napravili smo veliki korak prema finalu Kupa!


Vratar Dinama Antonijo Ježina osvrnuo se na loše prvo poluvrijeme.

"Nismo dobro otvorili utakmicu i nismo bili pravi prvih 45 minuta. Jednostavno je nedostajalo agresivnosti u našoj igri što su domaćini znali iskoristiti, ali nisu nas kaznili. U nastavku smo ipak bili bolji, dominirali i zabili dva pogotka koja su nas znatno približila finalu, a to je ipak najvažnije", rekao je Ježina, dok je Brozović za službenu stranicu Dinama nadodao:

"Napravili smo zaista super rezultat uoči uzvratne utakmice i veliki korak prema plasmanu u finale Kupa. Ništa još nije gotovo jer ima još jedna utakmica, ali sigurno smo nakon ove pobjede mi puno bliže finalu nego oni. Moj gol? Dižem se u formi, osjećam se sve bolje na terenu, a naravno da će mi ova tri gola u dvije utakmice u Koprivnici dodatno dignuti samopouzdanje da budem još bolji", rekao je strijelac drugog pogotka.

Dinamo se sada okreće gostovanju na Poljudu protiv Hajduka, a najveći hrvatski derbi na rasporedu je 22. ožujka u 15 sati.

Pročitajte više