Mamić i Žužul u lovu na Hajdukove dragulje?

Foto: Hajduk.hr

JEDNOME je sjela bogata uplata u iznosu od nešto više od četiri milijuna eura, a drugi već godinama suvremeno hara domaćim nogometnim tržištem. Riječ je, naravno, o Slavenu Žužulu i Zdravku Mamiću. Upravo je navedeni dvojac zaslužan za najskuplji transfer u povijesti HNL-a, onaj Marka Roga koji je jučer potpisao za Modre, a nakon što su finiširali taj posao Split i Dinamo okreću se novim transfernim avanturama. U moru zanimljivih igrača, Split i Dinamo bacili su oko na dvojicu klinaca iz Hajdukove škole nogometa - Roka i Martina Baturinu, sinove legendarnog Mate Baturine.

Neki će se sjetiti kako je Baturina u reagirao na novinske natpise prema kojima su njegovi sinovi trebali već odavno završiti u Barceloni.

"To su gluposti", rekao je tada tata Baturina, ali sada su stvari postale ozbiljnije, što je osjetio i Marin Brbić. Mati Baturini ponuđen je posao u omladinskoj školi Hajduka, spreman je novi ugovor za njihovog rođaka Matea, ali još uvijek nije poznato hoće li to biti dovoljno da se talentirane klince zadrži na Poljudu.
 

Pročitajte više