Mamić o zabranama: Podrška navijača za mene je kad netko bodri svoj klub

Foto: Hina

NA MAKSIMIRU je u tijeku konferencija za novinare uoči utakmice Dinama i Red Bull Salzburga, koja je na rasporedu u četvrtak u 19 sati.

"Treba ispraviti sve što nije bilo dobro u prvoj utakmici"

"Vidjeli ste u prvoj utakmici koliko su dobri i moćni, ali sutra očekujem bolji i kvalitetniji Dinamo i da ćemo pokazati dobre stvari koje smo pokazali mnogo puta ove sezone: agresivnost, trku i kombinatoriku.

"Očekuje nas utakmica protiv najbolje ekipe u našoj skupini, očekujem drugačiju utakmicu nego u Austriji", rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

"Vidjeli ste u prvoj utakmici koliko su dobri i moćni, ali sutra očekujem bolji i kvalitetniji Dinamo i da ćemo pokazati dobre stvari koje smo pokazali mnogo puta ove sezone: agresivnost, trku i kombinatoriku. Treba ispraviti što nije bilo dobro u prvoj utakmici, dovoljan motiv je pobjeda u Europi."

Šimunović i Taravel na stoperskim pozicijama

Velikih rotacija u momčadi neće biti: "Neću puno mijenjati sastav u odnosu na prvu utakmicu. Za Salzburg smo zbog njihove igre nešto minimalno mijenjali i to nije funkcioniralo, ali ne jer nije bilo dobro zamišljeno nego jer neki igrači nisu radili što smo se dogovorili."

"Mi ćemo igrati svoju igru, a uz respekt koji imamo prema svakome vjerujem da možemo se sa svim momčadima u skupini igrati. Naravno, nešto se pita i protivničkih 11 igrača koji su na terenu", poručio je te rekao kako će stoperski par sačinjavati Šimunović i Taravel. 

"Čeka nas teška utakmica", najavio je i reprezentativac Domagoj Antolić te nastavio: "Atmosfera u momčadi je odlična, spremni smo i nadamo se dobrom rezultatu."

Mamić "isprovocirao" definiciju podrške navijača

Na kraju je pitanje bilo "na utakmicu protiv Salzburga su dolazak najavili navijači koji su rekli da će dati podršku klubu" na što je trener Zoran Mamić rekao: "Podršku? Recite mi što je po vama podrška i što to znači?"

Kada je isti novinar rekao kako bi podrška trebalo značiti "bodriti svoj klub i pomoći mu u ostvarivanju što boljih rezultata" trener je rekao: "Hvala, točno to sam htio čuti."

 

 

Pročitajte više