Mamić pitao čelnike Hajduka: Kako vam se to publika ponaša u loži?

Foto: Hina

ZORAN MAMIĆ bio je presretan nakon pobjede nad velikim rivalima. Dinamo je srušio Hajduk u Splitu, te je stigao na korak do obrane naslova prvaka Hrvatske.

> Tudorova bolna istina: Dinamo je bio brži, bolji, dominantniji!

> Mamić u policiji nakon tučnjave na Poljudu! Nije priveden, već svjedok incidenta?

> Čop iz jedanaesterca načeo Hajduk, Halilović u 94. minuti na prazan gol dokrajčio!

"Dinamo je bio dominantan i zato smo pobijedili. Igrali mi na Poljudu ili ne, ako ćemo ovako igrati nitko nam neće biti ravan. Danas smo bili odlični", rekao je trener Dinama nakon utakmice.

"Presudio je odličan ulazak u utakmicu, mirnoća i samopouzdanje. Uvijek ću tražiti od svojih igrača napadački pristup", nadodao je Mamić, koji se osvrnuo na situaciju koja se odigrala u svečanoj loži na Poljudu. Dok su Modri tukli Hajduk na terenu, gazda Dinama Zdravko Mamić imao je svoj obračun s navijačima.

"Da, vidio sam gužvu, ali pravo je pitanje kako se to publika u loži ponaša? Toliko vrijeđanja, uvreda i bačenih predmeta prema ljudima iz Dinama. Vjerujem da Zdravko nije napao bez razloga", zastao je Mamić.

"U Splitu smo doživjeli jako puno neugodnosti. Gađali su nas, pljuvali. Zašto se tako što događa u loži Hajduka? Ne znam, ali znam samo da se u Maksimiru to nikada ne bi dogodilo", poručio je Mamić.

Pročitajte više