Mamić ponovo otkrio Kramarića: "Bit će nova plava devetka"

ZDRAVKO MAMIĆ nije se oglasio nakon poraza Dinama od istoimenog kluba u Kijevu. Nakon što su "modri" upisali drugi poraz sezone u Ligi prvaka istim rezultatom 2:0 prvom čovjeku hrvatskog prvaka postalo je jasno koliko je njegova mlada momčad limitirana i kako je sve bliže novi potop "modrih" kojima prijeti i rušenje lanjskog negativnog rekorda.

Mamić se bacio u traženje pojačanja za budućnost, ali nije odmaknuo dalje od Dinamove škole.

"Oduševljava me Andrej Kramarić. U svakoj utakmici Lokomotive je najbolji igrač. Vratit će se brzo u prvu momčad Dinama, bit će nova plava "devetka", najavio je Mamić za Sportske novosti.

Kramarić je najbolji strijelac u povijesti Dinamove škole nogometa, ali nakon što mu je pružena prilika u prvoj momčadi sa 18 godina nije zadovoljio čelnike opterećene ekspresnim rezultatima. Nakon mjeseci čekanja i pregovaranja prešao je na posudbu u Lokomotivu gdje je ove sezone odigrao nekoliko lijepih partija zabivši šest golova u deset utakmica.

Dinamov izvršni predsjednik ukazao je na još jedno ime.

"Domagoj Pavičić. Upamtite njegovo ime. Bit će veliki igrač, u rangu je Halilovića i Kovačića, a bolji nego što je bio Badelj u njegovim godinama", dodao je Mamić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.