Manchester United korak bliže tituli, Cazorla spasio Wengera

Foto: AFP

MANCHESTER UNITED napravio je još jedan korak prema tituli prvaka. "Crveni vragovi" slavili su u gostima kod QPR-a s 2:0.

United je poveo sjajnim golom Rafaela u 23. minuti. Pobjedu je potvrdio Ryan Giggs u 80. minuti. Ipak, nije sve tako idilično bilo danas za United budući da je Robin van Persie napustio teren u 41. minuti zbog ozljede. Momčad Sir Alexa Fergusona sada ima 15 bodova više od Cityja.


Arsenal je pobijedio Aston Villu s 2:1. Santi Cazorla doveo je "Topnike" u vodstvo u šestoj minuti, izjednačio je Andreas Weimann u 68., a pobjedu Arsenalu donio je čudesni Cazorla pet minuta prije kraja utakmice.


Norwich je s 2:1 pobijedio Everton iako su gosti poveli golom Leona Osmana. Norwich je slavio golovima Keija Kamare i Granta Holta. Nikica Jelavić je za Everton igrao 78 minuta.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Wigan kod Readinga s 3:0. Arouna Kone je zabio dva gola, a Maynour Figueroa dodao je jedan u važnoj pobjedi Wigana. West Bromwich je s 2:1 pobijedio Sunderland, a oba gola za pobjedničku momčad postigao je Romelu Lukaku.

Pročitajte više