Mancini: Sušić je ulaganje za budućnost

Foto: Guliver Imaeg/Getty Images

TINO SVEN SUŠIĆ na korak je do prelaska u milanski Inter, pregovori su po svemu sudeći u završnoj fazi, a ne bi ih trebao poremetiti niti naknadno iskazani interes Seville, koja je po nekim informacijama spreman ponuditi i do 5,5 milijuna eura za veznjaka Bijelih.
 
Potvrda da na Sušića računa u Nerazzurrima je i izjava trenera Roberta Mancinija o prinovama u zimskom prijelaznom roku.
 
"Sušić je svojevrsno ulaganje, transfer koji bi se trebao isplatiti  u budućnost", rekao je Mancini o BiH veznjaku, koji bi mogao ostati na Poljudu do ljeta.
 
Također, strateg Intera prokomentirao je i ostale dogovorene i moguće akvizicije kluba u siječnju, prije svega Podolskog: "Podolski ima odličnu karijeru i sigurno je da nam može pomoći u sljedećih pet mjeseci. Nismo dovodili nekoga tko je na zalasku karijere, već igrača u naponu snage."
 
Shaqiri i Lavezzi su želje, ali neće ih biti lako dovesti
 
Velika želja Talijana je i Bayernov Xherdan Shaqiri: "Shaqiri je jedna od opcija, ali ne znamo što će se dogoditi u sljedećih nekoliko dana. Tražimo igrača koji može igrati kao napadač i krilo, a Shaqiri je upravo takav."
 
Druga opcija je PSG-ov Lavezzi. "Lavezzija je, kao i Shaqirija, teško dovesti, jer trenutno igra za veliki klub", poručio je Mancini i objasnio neigranje Nemanje Vidića u posljednje vrijeme.
 
"Vidić nije potpuno spreman. Oporavio se i dobit će priliku. Ali u ovom trenutku imam povjerenje u četiri igrača u obrani", zaključio je.

Pročitajte više