Mancini ozbiljan: Ja sam najbolji trener u Engleskoj!

Foto: AFP

BRITANSKI su ga mediji odavno otpisali, a da je Manchester City izgubio od Leedsa u FA Cupu Roberto Mancini bi vrlo vjerojatno ostao bez posla. Naime, priča se da bi na njegovo mjesto bogati vlasnici kluba rado doveli Danca Michaela Laudrupa.

> Čeka se Mancinijev prvi kiks: Vlasnici Cityja pronašli novog trenera?

> Mancini: Ako bih ja dobio otkaz, onda i svi ostali treneri iz lige trebaju ostati bez posla


No, Talijan se ne predaje. I dalje smatra kako je sve pod kontrolom, a da situacija bude zanimljivija Mancini se proglasio najbolji trenerom u Engleskoj te je poručio kako City još uvijek ima šanse za obranu naslova u prvenstvu.

Podsjećamo, City je neslavno završio natjecanje u Ligi prvaka, a United im u prvenstvu bježi ogromnih 12 bodova.

"Ako gledamo posljednjih 15 mjeseci, ja sam najbolji trener u Engleskoj! Iza sebe imam jedan naslov u Premiershipu, jedan u FA Cupu te jedan u Charity Shieldu. Niti jedan trener nije osvojio toliko trofeja u posljednjih 15 mjeseci u Engleskoj", rekao je Mancini i dodao: "To je jedina realnost. Evo, pričali ste da će Guardiola preuzeti City. Pep je sada preuzeo Bayern, ali vi i dalje ne odustajete i tražite mi zamjenu", poručio je Mancini za kojeg je prvenstvo daleko od kraja.

"Nije još ništa odlučeno. Samo da nam Aguero ostane u ovakvoj formi i ako će naši ostali napadači zabijati sve je otvoreno", za kraj će Mancini.

Pročitajte više