Mancini ponovno u Međugorju: "Hrvatska ide na Euro"

Foto: Guliver Image/Getty Images

ROBERTO MANCINI, trener turskog velikana Galatasaraya, u ponedjeljak je stigao u jednodnevno hodočašće u Međugorje, a novinarima je izjavio kako vjeruje da će se na EURO 2016. godine u Francusku iz skupine H plasirati "njegova" Italija i Hrvatska.

"Obje momčadi idu dalje i plasirat će se na EURO", naveo je Mancini koji je komentirao i izglede Italije i Hrvatske na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Vjerujem da Italija ima veće šanse za plasman u sami vrh od Hrvatske", dodao je talijanski trener.

Mancini s optimizmom gleda i na uzvratni susret osmine finala Lige prvaka između njegova Galatasaraya i Chelseaja iako je prvi dvoboj u Istanbulu završio 1:1.

Govoreći o svom trećem dolasku u Međugorje gdje je sudjelovao na misnome slavlju u 11.00 sati, te se susreo s međugorskim župnikom fra Marinkom Šakotom, Mancini je rekao kako ima potrebu stalno se vraćati i moliti Kraljici Mira.

"Kad neko dođe prvi put u Međugorje uvijek osjeti potrebu ponovno doći. Tako je bilo i kod mene. Nakon prvog puta uvijek kad mogu dođem ovdje da se pomolim. Puno mi to znači, da mogu izdvojiti vrijeme i doći ovdje na molitvu", rekao je Mancini.

Mancini je nakon višesatnog boravka u ponedjeljak u Međugorju otputovao natrag u Istanbul.

Pročitajte više