Mario Gomez u Madridu kao zamjena za Falcaa?

Foto: AFP

ATLETICO MADRID već se angažirao oko traženja zamjene za Radamela Falcaa, koji bi na ljeto mogao napustiti klub. Novo ime na njihovom popisu je Bayernov Mario Gomez.

"Super-Mario" bio je nezamjenjiv u napadu Bavaraca sve dok nije stigao novi Mario. Mandžukić je sjajnim predstvama izborio mjesto prvoj momčadi, a Gomeza je usporila i ozljeda gležnja kojeg je ljetos morao operirati. Priliku sada češće čeka na klupi, a madridski Atletico nada se da bi ga pozicijom prvog napadača lako privukli na Vicente Calderon. Njemački reprezentativac po ocu je Španjolac i Primera mu ne bi teško pala, naročito ako Atletico osigura Ligu prvaka, što im ne bi trebao biti problem.

Bayern na ljeto preuzima Pep Guardiola, koji sa sobom nosi svoj popis igrača za sljedeću sezonu, a pitanje je koga će od sadašnjih Bayernovih zvijezda zadržati. Gomez je u 155 utakmica za njemačkog velikana zabio 99 golova, procijenjen je na 42 milijuna eura, a ugovor ima do ljeta 2016. godine.

"Marca" piše kako su i dalje Luis Suárez, Edinson Cavani i Edin Dzeko na vrhu popisa želja Atletica. "Rojiblancos" žele osigurati adekvatnu zamjenu kao što su Falcao i Forlan prije nekoliko godina uspješno izbrisali sjećanja na Torresa i Aguera.

Pročitajte više