Martino gubi konce: Pobjeda Granade sramota je za nogomet

Foto: Getty images

NAKON ispadanja iz četvrtfinala Lige prvaka, Barcelona je ove subote doživjela novi debakl.  U susretu 33. kola Primere Katalonci su s 1:0 poraženi na gostovanju kod Granade.

"Nemam što zamjeriti ekipi, bili smo veoma dobri. Zašto samo dvije izmjene? Kakve to ima veze s krajnjim rezultatom", izjavio je trener Katalonaca Tata Martino nakon novog poraza.

"Činjenica je da je ishod utakmice ove utakmice sramota koja se javlja vrlo rijetko u nogometu. Jednostavno, pobijedila je ekipa koja nije zaslužila pobjedu", dodao je.

Vrlo razočaran bio je i veznjak Blaugrane Andres Iniesta...

"Ovo je korak nazad. Pogriješili smo i oni su zabili. Teško mi je objasniti stvari. Trudili smo se zabiti gol, ali nije išlo. Teško je i boli kada napravite korak unatrag u ovoj fazi natjecanja. Eliminacija iz Europe je jedna stvar, a domaće prvenstvo sasvim druga", rekao je Španjolac.

"Momčadi poput Granade se bore za svoj život i teško je igrati protiv njih kada se bliži kraj natjecanja. Međutim, morali smo pobijediti, ali nismo uspjeli", dodao je za kraj sjajni veznjak momčadi s Nou Campa.

Pročitajte više