Medvjedi se razigrali u gostima: Kod Yugra upisali drugu pobjedu zaredom

Foto: Hina

HOKEJAŠI Medveščaka upisali su drugu gostujuću pobjedu u nizu i treću u posljednja četiri kola. Kod Yugra su slavili sa 4:1 i skočili (barem privremeno) na šesto mjesto Zapadne konferencije.
 
Nije sve počelo bajno, piše KHl.hr. Jugra je iskoristila ranu prilku s dva igrača više i zabila vodeći pogodak preko odlične akcije Nikite Guseva i Alekseja Kručnina. Barry Brust, koji je dobio start na vratima Medveščaka, morao je biti sjajan kako bi spriječio veće vodstvo domaćina u tom periodu igre. Međutim, onda je led polako počeo naginjati na Jugrin gol – Michael Ryan i Bill Thomas iskoristili su nepažnju domaće obrane i lako poentirali za vodstvo zagrebačke momčadi.

Završna trećina je tako odmicala, a Kurtis Foster našao se u 'penalty boxu'. No, igra s igračem manje čak je prijetila Kuznjecovu, a Barry Brust zaključao svoja vrata dovoljno da bi Ryan Vesce sjajnim potezom prošao obranu Jugre, izbacio i vratara te završio dvoboj za veliku pobjedu Medveščaka.

Alan Letang, koji se ponovno našao na rosteru, opravdao je Frenchevo povjerenje. Dobra gostujuća forma se nastavlja, a Medveščak je sve bliže doigravanju.

 

Index sport zbog vas je i na Facebooku. Imamo više od 141 milijun razloga da i dalje budemo odgovorni i beskompromisni. Slobodno kritizirajte i hvalite, ali prije svega - podijelite s nama ono što smatrate bitnim, jer ništa nas ne pokreće bolje od velikih vijesti. Čekamo vas na našoj Facebook stranici.

Pročitajte više