Miami lako slavio bez Wadea i s najgorim LeBronom ove sezone

Foto: Guliver Image/Getty Images

MIAMI HEAT je sinoć lako sa 104:88 pobijedio Atlanta Hawkse iako nije bio u punom sastavu.

Kod Heata, koji je igrao bez Dwyane Wade, četiri su igrača imala dvoznamenkasti učinak. Centar Chris Bosh je bio najučinkovitiji sa 19 koševa, Ray Allen je dodao 17 koševa, a Mario Chalmers 14.

LeBron James je ubacio samo 13 koševa što mu je najniži učinak ove sezone.

Wade se odmarao zbog bolova u koljenu. Miami je vodio tri koša na poluvremenu da bi na početku treće četvrtine krenuo žešće. Igrači Heata su imali šut iz igre 50 posto, dok su Hawkse stisnuli jakom obranom.

Kod Hawksa najbolji strijelac bio je Mike Scott sa 15 pogodaka.

Houston Rocketsi su sa 109:85 slavili protiv Boston Celticsa, a Terrence Jones je zabio 24 koša, najviše u karijeri. Svih pet igrača iz prve postave imali su dvoznamenkasti učinak.

Jones, kojem je ovo bila četvrta uzastopna utakmica koju je igrao od prve minute, do poluvremena je zabio 14 koševa. Imao je šut 10 od 12 uz što je dodao devet skokova i dva bloka, a Rocketsi (8-4) su popravili omjer pobjeda i poraza na 3-1 s njim u prvoj postavi.

Kod Celticsa (4-8), koji su izgubili četiri zaredom, najviše je zabio Courtney Lee - 17. Jared Sullinger je ubacio 10 koševa uz devet skokova.

Washington Wizardsi su sa 104:100 slavili protiv Minnesota Timberwolvesa. Bradley Beal je zabio 17 od svojih 25 koševa u drugom poluvremenu, a John Wall je dodao 16 asistencija i Washington Wizardsi su prekinuli niz od četiri poraza.

Kod Wizardsa je i Martell Webster dodao 17 koševa, uključujući i tricu 42.9 sekunde prije kraja koja im je omogućila vodstvo od 100:98.

Kevin Love je predvodio Timberwolvse sa 25 pogodaka i 11 skokova.

Pročitajte više