Miami nastavio očekivani, a Portland senzacionalni niz nepobjedivosti

Foto: Guliver Image/Getty Images

AKTUALNI NBA prvak Miami Heat slavio je u noći sa srijede na četvrtak kod Orlando Magica 120:92 i tako na pet utakmica nastavio svoj pobjednički niz .

LeBron James ubacio je 21 poen i dodao sedam asistencija, Chris Bosh zabio je 18, ali James Jones donio je prevagu u trećoj četvrtini: U tom dijelu igre ubacio je 14 od svojih 17 poena, čime je Heatu omogućio opuštenu posljednju četvrtinu.

Dwyane Wade je propustio je i ovu utakmicu kako bi oporavio koljena. Kod gostiju najefikasniji s 30 poena bio je Arroon Afflalo.



Indiana se nakon debakla kod Bullsa, odlično vratila pobjedom nakon produžetka kod New Yorka 103:96. Paul George odveo je utakmicu u produžetak s tri pogođena slobodna bacanja 5.2 sekundi prije kraja, nakon što ga je na trici faulirao Iman Shumpert. Carmelo Anthony je imao još jedan pokušaj u tih pet sekundi, ali nije pogodio.

U pet minuta dodatka Pacersci su bili bolji. George je bio najefikasniji s 35 poena, dok je na drugoj strani Anthony ubacio 30 uz čak 18 skokova. Knicksima je ovo bio šesti uzastopni poraz u sezoni.

Dallas je na svom terenu u teksaškom derbiu pobijedio Houston Rocketse 123:120. Gosti su vodili tijekom cijele utakmice, ali sjajna posljednja četvrtina Dirka Nowitzkog i Monte Ellisa donijela je pobjedu Mavericksima.

Nowitzki je susret završio s 35 poena (od čega 14 u četvrtoj četvrtini), a u trećoj je došao na 15. mjesto strijelca NBA lige, kada je prešao Reggieja Millera od kojeg sada ima 18 poena više - 25 298.

Portland je nastavio najdulji pobjednički niz u ligi ove sezone protiv Milwaukee Bucksa, 91:82. LaMarcus Aldridge postigao je 21 poena, Damian Lillard 19, a Wesley Matthews 15.

Bila je to deseta pobjeda Portlanda ove sezone i čak šesta u gostima!
 

Pročitajte više