Minotauro: Ako pobijedim Werduma, onda bih ja mogao napasti titulu!

Foto: Fightsite

NIJE tajna da su Brazilci prilično patriotski nastrojeni i u pravilu ne vole napadati svoje, pogotovo kada su na vrhu, kao što je to bio slučaj sve do prije par tjedana s Juniorom dos Santosom.

Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji pod svojim nadimkom Minotauro, nije ni razmišljao o napadu na titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji sve dok je Junior bio prvak, njih dvoje su ipak zaista veliki prijatelji, ali sada se ipak i Minotauru otvorila mogućnost da ponovno razmišlja o napadu na pojas prvaka.

Dana White je nedavno rekao da bi krajem 2013. godine izazivač u teškoj kategoriji mogao biti Fabricio Werdum, no do toga će teško doći ukoliko ne uspije pobijediti Minotaura u finalu TUF-a gdje su njih dvoje postali suparnički treneri.

Minotauro i Werdum već su se borili, ali od toga je prošlo sedam godina, a tada je Antonio slavio sudačkom odlukom.

"Meni je san osvojiti titulu prvaka, baš kao i svima drugima. Ne isključujem takav rasplet ako pobijedim Werduma. Naša prva borba potpuno je stvar prošlosti, ali ja smatram da imam prednost u stojci. Werdum je iznimno napredovao posljednjih godina, a s obzirom da pratim njegove mečeve uočio sam taj napredak. Bit će to dobar meč!", rekao je Minotauro.

Pročitajte više