Miočić otkrio: "Vidimo se za mjesec dana Hrvatska"

Foto: Fightsite

STIPE MIOČIĆ će ovaj vikend provesti u njemačkom Muenchenu gdje će održati seminar u Impact Fight Academy gymu, no neće svraćati u svoju pradomovinu kako se nagađalo. U Hrvatsku će, naime, stići tek za mjesec dana što je najavio preko svojih službenih društvenih kanala.

"Good day! Dobar dan, vidimo se za mjesec dana Hrvatska", na hrvatskom je napisao Miočić u srijedu na službenom Facebooku pozdravivši svoje fanove u Hrvatskoj.

Već smo više puta pisali o tome da je Mirko Filipović pozvao Miočića da mu dođe pomoći oko priprema za povratnički UFC dvoboj koji ga čeka u travnju u Poljskoj. Stipe je idealan sparing partner u svrhu što bolje pripreme s obzirom da se i sam borio protiv Gonzage i da ga ne tako davno vrlo uvjerljivo svladao. No, do sada nije bilo jasno u kojem će trenutku Miočić doći u Zagreb.

Podsjećamo da Stipe za sada nema dogovoren idući dvoboj u UFC-u te da je vrlo rado pristao pomoći svom idolu u Gajnicama. Dvojac se prošlog ljeta upoznao na inicijativu Fight Channela koji je organizirao press konferenciju povodom Miočićevog prvog dolaska u Hrvatska, a kasnije je uslijedilo i druženje s fanovima, ali i posjet Cro Copovoj dvorani u Gajnicama. Dva velika borca, a danas UFC-ova teškaša, su proveli oko sat vremena u ugodnom razgovoru te su već tada najavili buduću suradnju.

Pročitajte više