Modri: Bit će to praznik nogometa! Bijeli: Uzvrat igramo kod kuće, a Dinamo će još biti opterećen Europom

Foto: HINA

HAJDUK i Dinamo odmjerit će snage u četvrtfinalu hrvatskog Kupa. Epilog je to današnjeg ždrijeba, koji je uvelike zakomplicirao život Bijelima i Modrima, jer će se jedna momčad oprostiti od ovog natjecanja već u prosincu.

> Finale u četvrtfinalu Kupa: Hajduk - Dinamo!

Ipak, predstoje nam dva velika spektakla, koje su obje strane pozdravile, iako su Splićani u maloj prednosti, jer uzvrat igraju kod kuće.

"Bit će to pravi praznici nogometa i veselimo se utakmicama, ali sve to je još jako daleko. Pred nama je još puno posla i utakmica do početka prosinca tako da ćemo o toj utakmici razmišljati kada dođe za to vrijeme", rekao je sportski direktor Dinama i v.d. trenera Zoran Mamić za službenu stranicu kluba.

"To je najbolja stvar za gledatelje, a za nas igrače ogromni motiv da pokažemo što možemo. Što se tiče Kupa, moramo na Maksimiru izvući pozitivan rezultat pa ih dočekati ovdje pred punim Poljudom", rekao je Mario Pašalić.

"Mislim da je dobro da smo ih odmah izvukli, ionako bi se kad tad susreli s njima. Možda je i bolje sada dok još igraju Europu, to je svakako prednost za nas", dodao je mladi veznjak Hajduka koji s Bencunom trenutno dijeli mjesto prvog strijelca kluba.

Pročitajte više