Modri strahuju od Marcelinha: Nadam se da ću Dinamu ponovno zabiti dva gola!

Foto: Guliver Images/Getty Images

JEDAN od najboljih igrača Ludogoreca, Marcelo Nascimento da Costa, odnosno poznatiji kao Marcelinho najavio je dvoboj protiv Dinama u 2. kolu Europa lige.

Ludogorec je u 1. kolo svladao nizozemski PSV s 2:0, dok je Dinamo izgubio na domaćem terenu od Čornomoreca.

"Odigrali smo i tešku utakmicu u domaćem prvenstvu, tako da smo malo umorni", priznao je u uvodu Marcelinho. "Ipak, ako želite igrati na visokoj razini, kao što je to Europa liga, onda ne smijete misliti na umor. To je sve normalno", nastavio je.

Dinamo je prošle sezone izbacio Ludogorec u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Bugari su imali sve u svojim rukama na uzvratu u Maksimiru, ali onda se Modrima u sudačkoj nadoknadi ukazao Domagoj Vida. Kako bilo, Dinamo se sjeća Marcelinha kao igrača koji im je u dvije utakmice zabio dva pogotka.

"Nećemo se lagati, dugo čekam ovu utakmicu protiv Dinama. Osjećam euforiju kod navijača i u svlačionici. Kao i prošle sezone, htio bih Dinamu zabiti dva gola. Naravno, nije bitno tko će zabiti, bitno je samo da pobijedimo", rekao je Marcelinho, koji se zatim prisjetio utakmice u Zagrebu.

"To je bila prava katastrofa! Igrali smo vrlo dobro, imali smo sve u svojim rukama, ali smo na kraju onako nesretno izgubili. Sada smo zreliji, nismo opterećeni tim porazom i ove sezone sve će biti drugačije", najavio je Marcelinho za agenciju Fokus.

Inače, utakmica između Ludogoreca i Dinama na rasporedu je večeras u 21 sat.

Pročitajte više