Modrić: Mi znamo podcijeniti protivnika, ali danas je teško bilo koga dobiti

Foto: Hina

HRVATSKA nogometna reprezentacija u Vukovaru se sprema za kvalifikacijski susret protiv Azerbajdžana, koji je na rasporedu u ponedjeljak u 20:45 na stadionu Gradski vrt u Osijeku.
 
>Šok nakon pobjede u Sofiji: Razočarani Jelavić napustio reprezentaciju!
 
>Kockasti Nikica: "Neovisno o tome igraš li deset ili devedeset minuta, moraš igrati sa srcem"
 
>Treba li Hrvatskoj Nikica Jelavić?
 
>Tisuću Vukovaraca na treningu Hrvatske, Kovač priznao: Žao mi je zbog Jelavića

Na treningu se "pumpala" atmosfera, Modrić oprezan
 
Atmosfera poremećena iznenadnim odlaskom Nikice Jelavića iz reprezentacija popravljena je regeneracijskim treningom pred više od tisuću navijača u Vukovaru, a dan prije još jednog važnog susreta reprezentativci su najavili novi pohod na tri boda.
 
"Često govorimo da svi danas igraju nogomet i to je pokazatelj. Jedino mi Hrvati znamo podcijeniti i predstavljati se kao da smo najbolji i to je lijepo i tako treba, ali nekad treba biti i realan", rekao je u najavi ogleda Luka Modrić.
 
"Danas je teško bilo koga dobiti. Moramo se koncentrirati i fokusirati na tu utakmicu", upozorenje je veznjaka Real Madrida.
 
Tek s pobjedom protiv Azerbajdžana pobjeda u Sofiji ima vrijednost
 
Kapetan Darijo Srna naglašava da će pobjeda protiv Bugarske vrijediti samo ako se svlada i idući protivnik: "To trebamo okruniti u Osijeku protiv Azerbajdžana."
 
"Uvijek je lijepo i prekrasno u našoj Slavoniji. Odlična atmosfera i prekrasni ljudi, prema tome očekujem podršku s tribina i da svi skupa napravimo još jedan korak prema Francuskoj", poruka je Srne.
 
"Tko god bude igrao, odradit će to 100 posto"
 
Vedran Ćorluka istaknuo je kako snage sigurno neće nedostajati. "'Dosta smo se potrošili, ali i Azerbajdžan je igrao s Italijom i nema sad smisla o tome pričati. Imamo dosta kvalitetnih igrača i tko god bude igrao mislim da će odraditi 100 posto, zaključio je.
 
Treba istaknuti da zbog lakših ozljeda u subotu nisu trenirali Modrić i Brozović, no oni će biti u potpunosti spremni za ogled u ponedjeljak.

Pročitajte više