Modrić: U Brazilu moramo ostvariti svoje snove

Foto: Guliver Image/Getty Images

ATMOSFERA u hrvatskoj reprezentaciji uoči prijateljske utakmice protiv Švicarske je sjajna. Modrić i društvo zabavljali su se snimajući reklame, a prokomentirali su i Svjetsko prvenstvo koje će Hrvatska otvoriti 12. lipnja protiv domaćina Brazila.

"Naravno da imamo svoje snove, ali ne trebamo samo sanjariti, već moramo u Brazilu ostvariti svoje snove", rekao je Modrić za RTL i dodao kako je jako zadovoljan ovom sezonom u Realu.

"Ide nam dobro i u prvenstvu i u Ligi prvaka. Sada smo zaista moćni s novim trenerom i novim sustavom."

Ivica Olić upozorio je da Švicarska nije naivna reprezentacija...

"Znam dosta igrača, nekoliko ih igra sa mnom u klubu. Radi se o jednoj jako dobroj i opasnoj reprezentaciji", rekao je napadač Wolfsburga.

Ćorluka: Halilović se ne treba zamarati time da je novi Messi

Vedran Ćorluka otkrio je da se u reprezentaciji već priča o Svjetskom prvenstvu, pogotovo o prvoj utakmici protiv Brazila.

"Pričamo o Brazilu već. Uglavnom se šalimo tko će koga čuvati i tko će s kim imati većih problema", rekao je Ćorluka i prokomentirao transfer Alena Halilovića iz Dinama u Barcelonu.

"Ne treba se zamarati da je novi Messi. On je Alen Halilović i neka tako i ostane. Želim mu puno zdravlja i sreće, a sve ostalo će već doći."

Pročitajte više