Modrić i Rakitić upozoravaju: Ovo je početak iz snova, ali još ništa nije gotovo

Foto: Hina

ANDREJ KRAMARIĆ, Ivan Perišić i Luka Modrić najbolji su strijelci hrvatske reprezentacije nakon tri odigrana kola u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2015. godine. Kramarić je ove sezone u sjajnoj formi, Perišić ne prestaje zabijati od SP-a, a sada se i Modrić probudio u dresu reprezentacije.

Protiv Azerbajdžana postigao je deseti pogodak za Hrvatsku, drugi u ovim kvalifikacijama, a sjećamo se kako smo početkom rujna upozoravali da Modrić nije zabio gol za Hrvatsku pune tri godine. Veznjak Reala nije htio previše pričati o svojim golovima.

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, a to nije teško kad igraš u ovakvoj atmosferi. Osjećali smo se fenomenalno. Hvala navijačima. Ovo nije prvi put da smo se u Osijeku osjećali fenomenalno, hvala im na svemu!", rekao je Modrić.

"Na pravom smo putu"

Hrvatska nakon tri kola ima tri pobjede i gol razliku 9:0. Subašić još uvijek nije kapitulirao.

"Mislim da je ovo najbolji start u kvalifikacijama u ne znam koliko godina. Moramo biti sretni zbog toga, ali ne smijemo se opustiti. Na pravom smo putu", rekao je Modrić.

Hrvatsku u studenom očekuje okršaj s najvećim rivalom u kvalifikacijama - Italija.


"Imamo mjesec dana da se pripremimo za tu utakmicu. Da, to je najveća utakmica u ovim kvalifikacijama. Siguran sam da ćemo ih detaljno analizirati i da ćemo odigrati veliku utakmicu. Hoćemo li osvojiti tri boda, bod ili, pak, ništa? Vidjet ćemo", poručio je Modrić.

Odlazak Nikice Jelavića nije poremetio atmosferu u reprezentaciji.

"Atmosfera je fantastična i sve ide po planu. Samo tako treba nastaviti", rekao je Luka.

"Početak iz snova"

Sličnog je mišljenja i Ivan Rakitić.

"Odradili smo sjajan posao protiv Azerbajdžana, ali dug je još put pred nama. Treba ići korak po korak. Ovo je početak iz snova, ali moramo biti fokusirani sve do kraja", poručio je član Barcelone.

Pročitajte više