"Modrić je bio dirigent Realove pobjede"

LUKA MODRIĆ je nakon debija za madridski Real u El clasicu prošlog tjedna upisao i svoj prvi nastup u španjolskoj Primeri. Modrić je igrao prvih sat vremena u domaćoj pobjedi protiv Granade 3:0.

> Modrić debitirao u Primeri: "Novi" Real poigrao se s Granadom i upisao prvu pobjedu

> Mourinho: Luka igra kao da ništa nije propustio

Lukin nastup ponovo je nagrađen pljeskom s tribina, a o njemu pohvalno pišu i španjolski mediji.

"Luka Modrić igrao je važnu ulogu u svom pravom debiju, a nekoliko puta sudjelovao je u stvaranju opasnih Realovih akcija. Dvije takve završile su pogocima Cristiana Ronalda", piše Marca.

"Dirigent pobjede bio je Modrić, kojeg je Mourinho stavio iza napadača, na Oezilovo mjesto. Modrić je vodio igru, a često se vraćao pomoći Xabiju Alonsu. Mnoga Modrićeva dodavanja s Xabijem i Khedirom dovodila su Real do Granadinog kaznenog prostora, ali zakazali su Benzema i Callejon", pišu Španjolci.

"Modrić je dobio ovacije s tribina kada je ulazio Oezil".

AS piše: "Modrić je zaslužio ovacije Santiago Bernabeua".

Mundo Deportivo također vidi Modrića kao jednog od protagonista utakmice, barem što se tiče prvog dijela.

"Modrić je igrao ofenzivnije i bio je glavni igrač prvog dijela utakmice. Našao se i u sjajnoj prilici za pogodak, ali nije uspio svladati vratara. Tempo utakmice je opadao, a Modrić, koji je jedini izgledao kao da može napraviti nešto, pao je do te mjere da je odjednom Khedira bio najopasniji igrač Reala", piše španjolski list.

Pročitajte više