Modrić odigrao cijelu utakmicu: Real remizirao kod Zaragoze

Foto: AFP

REAL MADRID remizirao je u 29. kolu Primere na gostovanju kod Zaragoze. Momčad Josea Mourinha odigrala je 1:1 protiv ekipe koja se grčevito bori za opstanak u Primeri.

Mourinho je ponovno na teren poslao sastav u kojem nije bilo Mesuta Özila, Samija Khediru, Xabija Alonsa, Angela di Marije, a da Real ne može bez tih igrača vidjelo se u 6. minuti je Zaragoza povela preko Rodrija. Vezni red s pomalo sebičnim Ronaldom nije funkcionirao baš najbolje, Callejon je izgubio dosta duela, dok je Kaka bio nevidljiv. Bez obzira na lošu igru, Real je zahvaljujući Ronaldu uspio izjednačiti u 38. minuti.

U nastavku utakmice Mourinho je na teren poslao Mesuta Özila, Samija Khediru i Angela di Mariju, što je značilo ofenzivniji i još agresivniji Real. I doista, već u 48. minuti Modrić, Di Maria i Ronaldo ispremiješali su obranu Zaragoze, a lopta se u konačnici odbila do Marcela koji je s pet metara pogodio vratnicu. S druge strane, Zaragoza je čekala svoju šansu preko kontre i polukontre, a u nekoliko navrata vratar Reala Diego Lopez fantastičnim je obranama spašavao svoju momčad.

Real je tako nakon 29. odigranih kola u španjolskom prvenstvu i dalje na drugom mjestu, 13 bodova iza vodeće Barcelone, dok je Zaragoza na 17. mjestu, odnosno tri boda iznad zone ispadanja.

Zaragoza - Real Madrid 1:1  

Pročitajte više