Modrić oduševljen produljenjem ugovora: Hvala Realu što mi nastavlja san

Foto: Guliver Image/Getty Images

LUKA MODRIĆ ugovor koji ga je s prvakom Europe vezao do 2017., produljio je za još jednu sezonu, naravno, pod boljim uvjetima u odnosu na dosadašnji, po kojem je zarađivao 4.5 milijuna eura po sezoni.

Naravno, veznjak koji je prošle sezone osvajanju "decime" pridonio takvim igrama da je uvršten u idealnu momčad LP, presretan je nastavkom suradnje s Realom:
 
"Oduševljen sam, ovo je za mene iznimno važan dan. Želim zahvaliti predsjedniku Florentinu Perezu i svima u klubu na ukazanom povjerenju, na čemu im se želim odužiti davanjem svega od sebe sljedećih godina", komentirao je Modrić produljenje ugovora s Realom.
 
"Dolazak u Real bio je ostvarenje svih mojih snova. Protekle dvije godine bile su sjajne, uživao sam u svakom trenutku ovdje i zabavljao sam se. Ovim produljenjem ugovora moj san se nastavlja i nadam se da ću sljedećih godina u Madridu pružiti još više i tako pomoći Realu da osvoji još naslova."
 
Modrić je iskoristio priliku i da se zahvali navijačima: "Od mog prvog trenutka u Madridu, dočekali su me toplo i srdačno i jedino što im mogu reći je veliko "hvala". Obećavam vam da ću u svakoj utakmici davati sve od sebe, kako bi i ubuduće bili ponosni na mene."
 
Miljenik Realovih navijača podsjegtio je kako je trofej kojeg on i klub love ovih dana isti onaj koji mu je bio prvi s Realom kada je došao u klub:
 
"Moja prva utakmica za Real bila je u španjolskom Superkupu, kojeg smo tada osvojili. Jako je važno da taj uspjeh ponovimo i u petak, u uzvratu kod Atletica (prva utakmica 1:1, op.a.), jer nema ništa ljepše nego sezonu započeti trofejom."
 

Pročitajte više