Modrić otkrio pikanterije: Užasno sam blizak s Ronaldom, on je fenomenalan igrač i jednostavan čovjek

Foto: Getty images

LUKA MODRIĆ otkrio je neke detalja svog života u španjolskoj prijestolnici. Govorio je o treneru Ancelottiju i drugim zvijezdama kraljevskog kluba.

"Ancelotti ne priča puno, jer je prilično jasan kad vam kaže što želi. Traži od mene da organiziram momčad, da diktiram bržu igru i prijenos lopte, ali i da pazim na ravnotežu ekipe time što ću biti povučeniji nego inače. Imamo dosta ofenzivno nastrojenih igrača i ne želi da se i ja ubacujem naprijed. Protiv Copenhagena smo igrali s tri vezna pa sam mogao nešto ofenzivnije djelovati, no osnova je da radim na balansu momčadi", rekao je Modrić za SN.

"Što se tiče Ronalda, on je od prvog dana meni pokušao olakšati prilagodbu. Postali smo uistinu bliski. Stvarno me se dojmio time koliko je uviđavan i zapravo jednostavan i dobar čovjek, s kojim možeš o svemu pričati. Kakva je zvijer od igrača znao sam, ali zašto uspijeva kao "number one" brzo sam shvatio iz načina na koji trenira i podređuje se poslu. Cristiano je stvarno fenomen."

"Zidane? Uf, kako izgleda na terenu, i kako barata s loptom, bio bi i te kako pojačanje i za ovu našu momčad. Ha, ha. Iznenadio sam se kako je mirna i gotovo povučena osoba, vrlo ponizan za čovjeka koji je obilježio jednu epohu nogometa. Ne priča puno, ali stalno podržava igrača, pravi pozitivac."

Na kraju je rekao riječ dvije o naklonosti tribina koju uživa.

"To je nešto posebno, što teško mogu riječima opisati. Kao da si ostvario individualni trofej. Vjerujem da je publika prepoznala kako dajem sve od sebe i da interes momčadi bezuvjetno stavljam ispred bilo kojeg drugoga. Meni je svaka utakmica za Real, a posebno svaka na Bernabeu, doživljaj, privilegija koji stalno moram opravdati. Znam da očekivanja stalno rastu, da se naklonost može okrenuti ako se i na tren opustiš, podbaciš", za kraj će.

Pročitajte više